Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

hani bazen bişeyler başarmak isterdim...

hani bazen bişeyler başarmak isterdim... Empty hani bazen bişeyler başarmak isterdim...

Mesaj  jul!_£TT C.tesi Eyl. 29, 2007 11:16 pm

Hani bazen bişeyleri başarmak isterdim..Senin için hayatımdan vazgeçerdim yha..Keşke tek başıma çaba göstermeseydim..Keşke sende sevseydin bu yüreği onun seni sevdiği kadar..Keşke sevgilim..
Senin sevmek dediğin bu mu ?? Sen bu kadar mı sevgilisin..
Aradığınca cvp buLamamak..Şimdi napıyo diye kendini yeyip bitirmek..Ne kadar istesende yanına gidememek..
Çok zor be sevgili..Keşke sende anlasaydın bütün bunları..
Seviyorum demekle her şeyin bitmediğini anlasaydın..Evet ! Ben sevmeni istemiştim..Ama..Bu mu senin sevmek dediğin ??
Sen sevgiyi bilgisayar oyunu mu sanıyosun ??Benim bi tek canım var..Her istediğinde yeniden başlatamazsın !!
Sen sadece laf olsun diye mi seviyorum diyosun !
Yoksa ben bir anlık heves miydim gözünde..
Ama ben hak etmedim bütün bunları..Ne dersen kabulüm oldu..Sana çok izin verdim beni üzmen için..Onu anladım bitek..Başka hiç bişeyi anlamıyo yüreğim,akLım,bütün hücrelerim..Sevmek bu kadar mı diyoo ama gerisi yok işte..yok sevgili..Seveceksen adam gibi sev..Sevmiyceksen. . . . . .
Yine de yapamıyorum sevgili..Yine de ben senden vazgeçemiyorum..Benim sevmek dedigim bu işte..Sen anlamazsın !
Canı isteyince aramak değildir sevmek ! Sevmek onu yalnız bırakmak değildir bu koca şehirde...! SevmeK...Sen anlamazsın işte sevgilim..
Hep bunu isterdim..’’sevgilim ol’’ derdim..’’birascık sev beni’’ derdim…Ama hata yapmışım galiba..Sevgilim ol yada birazçık sev degil..’’beni sonsuza kadar sev’’ demeliydim..Bilemedim..
ahhh sevgili !!
Ölürmüydün biraz daha sevsen beni !!
Ve şimdi değişebilirsen benim için..Biras seviyosan yine de..İsyan ettirme kendine bu kadar..Seni seven bu yüreğe artık acı çektirme..Çünkü çok yoruldu artık..
Ama değişmiyceksen ,
Ve senin sevmek dediğin buysa ;
Tamam !
Beni Bana Bırak O Zaman...
jul!_£TT
jul!_£TT
Kusursuz Tayfa
Kusursuz Tayfa