bide bunlara bakın derim warmı bilmiorum:)))
1 sayfadaki 1 sayfası
bide bunlara bakın derim warmı bilmiorum:)))
}{ L¤§é ¥ourSeLF }{
>>Nobody is perfect, I'm nobody, THEREFORE I PERFECT!!
Life.. has betrayed me once again
(hayat.. bana bir kez daha ihanet etti)
BoşVér! Şimdi Goz YAsLarimi SiLMéyi Gücün YéTéRSé KahKahaya Boğ Béni Birak YaNakLarimi DuDakLarimi .. Gucun VAr iSé YuréğiDéN Öp Béni
HaksIzLIk Önünde EgiLmem Çünkü HakkImLa ßeraßer Gururumuda Kayßetmiş Olurum..ßen Tekim ßenim ßeyaz Sayfamda KaLemimde SiLgimde SevdikLerimin ELinde..ßen YazarIm ßen SiLerim!'
ArTik SanDaLYéMDéN Son DéFa DuSuYorum
Fark imi Fark éTTin Ya.. ArTik FarkéTMéSéNDé Fark éTMéZ
uMutLar TuKéNDi GéNé iÇiYoRum aNNé.
BéDéNim KaRanLikLara RuHum Sana Ait . .
HayaTi uÇurumLArDa Géçmiş Bir AdaMada MéZar oLaRak uçuRumun KéNari Yakisir. Unutma! ucurumun KéNArindada ÇiCékLéR YéTisir
kãrdãn ãdãmLãrIn SãLtãnãtI Güne$ görünCeye kãdãrdIr !
Tam KarsiYa GéÇéRKéN BirakTiğin ''O'' éL BéNim ..
KraL OLsan Tacın Gider SuLtan OLsan Tahtin Gider... KraL DeğiLim Tacim Gitsin SuLtan DeğiLim Tahtim GitSin Ben Kendi HaLinde ßir Ağacim Fakat DaLimi Kiranin Ağacini Kökünden Sökerim
BéN YaSaDikÇa séN ÇıLdıRæCæKsin!!!
DağLar oNumDé éğiLirKéN KaYaLaRa YaLVArMamm
ßumuyDu Hayat Déd!q|éry Hayat a$|ınDa q0sq0camaN ß!r rüya Uyan Art|q ß!tt! Rüya
éLé$tiRmé ßéN!.. ßéYéndiYSén takD!R éD....! h0$una qiTmi0r muyum kaFana taq:Ma
né éL!mdn †u††Lr né yüzüMé qüLdüLér ß! qün 0Lsn öLmüné séwdiLr ßén séwd!m ßa$kasna wérd!Lr ßana ßu dünyda mu†LuLq Haramm$ méqéR
İnanıyorsan savunduklarına, arkasında duracaksın..gerek yok cellada cıkarıldığında darağacına, tabureye sen vuracaksın !
ßëDëñîM |{å®åñ£ı|{£å®Då ø£åñ §ëñ§îZ£îğë ®µ][µM §åñå åî±
NØk†ayı kØyduğum æN N£ S£nd£n ßir £S£r N£d£ ߣnd£n ßir iz kæLæjæk . . ..
Aklımı kaybetmekten değil, bulmaktan korkuyorum..
Sêvdâ êktîm îhâñêtî ßî¢îÿørûm , ¢øk Sêvmî$tîm î$tê ßûñâ ÿâñîÿørûm , vâzgê¢îLmêz Sâñdîñ Sêñ kêñdîñî Sâñâ ñøktâ køÿûÿørûm ..
ÇıKaR YoL hAnGiSi?SeVmEk Mi SeViLmEk Mi,SaRhOşLuK mU İçKi Mi,AnLaMaDıM GiTTİ..ÇıKaR YoL HaNgİsİ ?SeN mİ SeNsİzLiK mİ,YaŞaMaK mI öLmEk Mi???
Emek VeR, KuLAK VeR, BiLGİ VeR, BoRÇ VeR; AmA BoS VeRME! İYİYİ ArA, GÜzELİ ArA, DOĞRUYU ArA; AmA KuSUR ArAmA!
Hî¢ VaraMaDIM FarkIña, Dû$ûñMëDîM kî ¥arIñI UZagI ta$I¥aMaDIM, $îMDî ¢ëkî¥øruM îstë kahrIñIYëñî acILar ta$I¥øruM, DûñDë kaLañ gôZ ¥a$LarIñI.MutLuLugu satI¥øruM ZararIña, kaLDIr ûstûMDëñ Par¢aLa¥añ ø ßakI$LarIñi
CeSarE†imiN ßi††iĞi yErdE £SaRe†iM ßa$Lar
$ë¥tañ'Iñ tëk gûñahI MëLëk'ë øLañ a$k'I¥DI o¥$a acIMasI øLMa¥añ MëLëk'Iñ $ë¥tañ'Dañ FarkI ¥øktur..!
Ben Kubar Kadar Asil, Deligonca Kadar U¢uk, Afgan Gibi Komik, Papix Kadar Lüx & Cocaine Kadar Tehlikeliyim !
Hãsrêtîm'd!ñ $îmdî îsê Ñêfrêt!m'sîñ, duy bunlãrî; kãlbîñê î$lêsîñ, sêñ nãsîl bîrîsîñ?
Kimse ßir $eyler İma £tmesin, Kininiz Varsa Suratıma Kusun, Kusamıosanız Susun.!!
öLdrecktm sni.. İncitecektim.. Unutacaktım.. Ama Lanet oLsn !! Kı-ya-ma-dım!! Oysa ben seni sewmeLere doyamadım ...
нαкѕızℓığα gєℓємєм... нαтıя, göηüℓ ∂ιηℓємєм вαвαмıη kızıyım вєη кυяşυη уєяιм ℓαƒ уємєм… (bu benlik:))
καсιгdιqιи негsеч ісіи ріsмαиlικ duчαгѕи,ріsмαиlικ duчduquи ніс віг ѕеч ісіи ѕαиα αсιмαм...
ваиа daЯвє атаиı вєи наЯвє ѕокаЯıм...
кÖІє віІє оІѕам Яаzıγıм γаиıиda оІмаγа...
оIuЯ наиі саиıи ςєкєЯ вєиі qöЯмєк наγаI qűсϋиϋ ςаIışтıЯ γокuм аЯтıк...
вuqüиIєЯdє γєиі новім ѕєиі ϋzмєк кєиdіиі вuиа аIışтıЯ zоЯuм аЯтıк...
ие $еκіl ісіи ωегеиlе иеde ωегеи ісіи $еκіldeи $еκіle qігеиle і$ім оlмαz..!
ніς віЯ аşк карıdaи ςıкмаІаЯІа вітміγоЯ...
υиυτѕυи вєиі dіγє навєЯ göиdєЯміŞsіи...віЯ Đüşüи вакаІıм натıЯІаимаγа dєĝєЯміѕіи
Đüиγаγа иєfЯєтіиі кυѕмак мı γаda ѕєѕіиі кıѕıр ѕυѕмак мı Şімdi кєиdiиє віЯ γоІ ѕєς γаda вυ důиγаdаи ωаzgєς...!
кαяdєşιм gєяι dυямαуιη уαℓαηdα вєηιм dσğяυdα вєηιм !!!
вєη ηє gιdєηє кαℓ dєяιм,ηєdє кαℓαηα gιт,gιdєη уσℓυηυ кαℓαη уєяιηι вєℓιяℓємιşтιя нαуαтıмdα...
Vazgeçeceksinki Vazgeçilmez Olasın
' Sevdamı €n Çok Anlatmak İstediğim Suskunluğumsun Artık...Sustum..Oysa Anlatacak Ne Çok Şey Wardı..!
' Göremezler... İzin Wermessem Üzemezler... Çözemezler... Benim Bir Düşüm War ki Asla Bilemezler...!!!
ஐღღŞêŋiżĺiķ,Băŋaـ Cōķ Zōŗ ¤.Yąšąмăŋıň Fąŷđـšı Yōķღღஐ
SiLDiKLERiM vardir bir de, !!!onlar YANLI$LARIM ve Pi$MANLIKLARIMdir Adlari anilmaz, hatirlari sorulmaz Sadece ""BEDDUALARIMDIR..
ѕυѕ ρυѕ ∂υямαм ѕαкιηℓιğιм∂єη,ιηѕαηıуєтℓє çözмєуı ѕєν∂ıgıм∂єη,ιℓℓє ∂є ѕαναşмαкѕα ηıуєтıη,¢єѕαяєтıη ναя мı уєηιк ∂üşмєує !!!
Y.O.K Artık Sana Ait T€K Zerre ßünyemde..Sen koca ßir HİÇ oldun ßen'de, €ttiğin T€K cümle ile..!
A$k'La SakLanßaç oYnuorm !! En iisi içimdn 9'a kadar saymaK we onu oLduğu Yerde Unutmak...!
DµRµCam ßµRda ~ GiDi$ini SeyRedîCem ~kIpIrtIsIz ~ SâKin Qîßi GôRünCem ~ KavGasIz ØLaCaK ~ ƒIrtInAsIz ØLaCaK ~ Sa¢ma Sapan ØLaCaK ~ ØrGanLârIm ~ ß!Rß!R!ne VµRacak ~ ÂRkanDan SêSsiz ßakICam ~ ßen Ÿine Sana ÄğLIcÄM..!
ßêñî Kã§mã ßøğmã ¥ø®mã KîtLêmê §ıKıñTı ¥ã®ãTmã ..! ¢øK §ø®µ §ø®mã Hã¥ãTıÕñêm ®zêdêñ ßî§ê¥ ¥øK§ã ®ãhãT$ız Êtmê ...! §µ§kµñkêñ ¢øk GûzêL§îñ ßµñµ ßøzmâ ...! ))
HiC ß! MaN!Ta Bana ayaq CekemeD! ceqSé Bıle ayaq†a qezeMeDı
ésKı yeRıN| kaLbımDe aRama...ѕéη qozumDen aKan seLe kaRı$†ıN...!!!
SuskunLuGum AsaL£timĐendir,Her Lafa Verecek Cevabım Var.
Ama ßir Lafa ßakarım Lafmı Điye, ßird£ SöyLeyene ßakaRım AĐam Mı Điye!
๒เt๓เş ๏l๔ยğย เçเภ คğlค๓ค ๏l๔ยğย เçเภ ﻮül!!
●●•Günese bakarsan gölgeleri göremezsin. ●●•
Üζüℓѕєи єℓỉиє вỉяѕєу ğєçмєζκỉ,∂üиуαиỉи нαℓỉ вυ нỉç ∂єğỉѕмєζκỉ,ѕαиѕ иє ζαмαи ğüℓєя вỉℓỉиємєζκỉ ∂єятℓєяє вσѕvєяỉρ уαѕαмαℓỉѕỉи..!
őŁűm µγкµ gίßί тªτŁı ๏łsă mзzăг τªşıИıИ űzзгίπз тªτŁı ЯΰЧªŁªг Чªżıℓıг...
Hayatımın gerçek öyküLerine ayrıLan ßi fiLmin soundTrack'indeyim
a$kmI dedin bana sa¢maLadIn Seni Seviyørum diyene inanma yøL ver beni
en son bIrakIpta qIdende bni her$eyden cok severdI bø$hveR
IQ hiçbişey EQ herşey''Onuda bu çamurlaşmış karakterler içinde bulabilirsen ne ala..!
Vicdanla ßirlikte Şerefte Ararım Sevdiklerimde Herzaman Doğru Değildir
Elbet Seçimlerim Zaman Gelir Şerefsizleride Severim!!!
ßen ßurdaım koLpa a$kın sende kaLsın..
geriye ßakıLarak anLaşıLırım iLeriye ßakıLarak ya$anırım
pa$a gönLüm isterse severim zorLama istersem sevdiririm uğra$ma.diceksinki nereye kadar ßu havaLar kim takarrr devran dönene kadar
HeR sEçiM Bi kAyBedişTiR...bENi kAybEtmEyi sEçeNi bEn kAzANmAk içiN uğRAşmAm aRtıK...
bEN hEp oLduĞum yERdeYim vE oLduĞuM giBiyiM...!!! _YANLIŞ YAPANI ASLA AFFETMEM, FAZLASINI YAŞATIRIM_->
nEefrEt'e sEevGİdEN fAzLA GüVeİRrİm Dedİ şŞeEYTanN; ÇüNnkİ NeFReTİnN sAhtEsİ oLmASs..
Haketmediğini ßiLe ßiLe sevmek mi yoksa çekip gitmekmi????
ßen seninLe toprağa giderim diyenLeri Çok gördüm ..ßen öyLe diyenleri toprağa hep yalnız Gömdüm..:
Amaç Uğruna Kurulu ßir Hayat Yok Onun İçin Ne Kimseyi Kendime Örnek Alırım Nede Kimseye ßenzemeye Çalışırım!!
bizi ESKİLER tanır YENİLER örnek alır,SORANLARA yalanız BİLENLERE kralız BİLMEYENLEREDE FALANNNNNNN FİLANNNNNNIIIIZZZZZ.....
a$klma b!r céza vér kalb!m sén! sévmés!n,sén!n yalan a$klna Allah muhtac étmés!n...!:
ne kimseye ait nede kimseye sahißim tek geLdim tek giderim...!!!!
€Lden düşme sevdaLar değiL ßenim istediğim ya yüreğinin sahißi oLmaLıyım yada hiçßirşeyin..!!!
taßiri caiz değiL,numunem yoq sende kaLsın asLım..!!! .))
•#•$1...tükürüLesi yüzünü özLedim ona hasretimmm...!!!
Ne Eksik Ne de Fazlasını Ara Seni Üzenle Asla Uğraşma!
ßenim damarlarımdaki kimyasal etki, sen aşık deilsin kızım senin ki etkiye tepki... )))))
Yalan söleme yalanım olursun oyun oynama oyuncağım olursun ...
...Laf olsun diye konuşmuyorum konuşuyorum laf oluyor!!!......
>>Nobody is perfect, I'm nobody, THEREFORE I PERFECT!!
Life.. has betrayed me once again
(hayat.. bana bir kez daha ihanet etti)
BoşVér! Şimdi Goz YAsLarimi SiLMéyi Gücün YéTéRSé KahKahaya Boğ Béni Birak YaNakLarimi DuDakLarimi .. Gucun VAr iSé YuréğiDéN Öp Béni
HaksIzLIk Önünde EgiLmem Çünkü HakkImLa ßeraßer Gururumuda Kayßetmiş Olurum..ßen Tekim ßenim ßeyaz Sayfamda KaLemimde SiLgimde SevdikLerimin ELinde..ßen YazarIm ßen SiLerim!'
ArTik SanDaLYéMDéN Son DéFa DuSuYorum
Fark imi Fark éTTin Ya.. ArTik FarkéTMéSéNDé Fark éTMéZ
uMutLar TuKéNDi GéNé iÇiYoRum aNNé.
BéDéNim KaRanLikLara RuHum Sana Ait . .
HayaTi uÇurumLArDa Géçmiş Bir AdaMada MéZar oLaRak uçuRumun KéNari Yakisir. Unutma! ucurumun KéNArindada ÇiCékLéR YéTisir
kãrdãn ãdãmLãrIn SãLtãnãtI Güne$ görünCeye kãdãrdIr !
Tam KarsiYa GéÇéRKéN BirakTiğin ''O'' éL BéNim ..
KraL OLsan Tacın Gider SuLtan OLsan Tahtin Gider... KraL DeğiLim Tacim Gitsin SuLtan DeğiLim Tahtim GitSin Ben Kendi HaLinde ßir Ağacim Fakat DaLimi Kiranin Ağacini Kökünden Sökerim
BéN YaSaDikÇa séN ÇıLdıRæCæKsin!!!
DağLar oNumDé éğiLirKéN KaYaLaRa YaLVArMamm
ßumuyDu Hayat Déd!q|éry Hayat a$|ınDa q0sq0camaN ß!r rüya Uyan Art|q ß!tt! Rüya
éLé$tiRmé ßéN!.. ßéYéndiYSén takD!R éD....! h0$una qiTmi0r muyum kaFana taq:Ma
né éL!mdn †u††Lr né yüzüMé qüLdüLér ß! qün 0Lsn öLmüné séwdiLr ßén séwd!m ßa$kasna wérd!Lr ßana ßu dünyda mu†LuLq Haramm$ méqéR
İnanıyorsan savunduklarına, arkasında duracaksın..gerek yok cellada cıkarıldığında darağacına, tabureye sen vuracaksın !
ßëDëñîM |{å®åñ£ı|{£å®Då ø£åñ §ëñ§îZ£îğë ®µ][µM §åñå åî±
NØk†ayı kØyduğum æN N£ S£nd£n ßir £S£r N£d£ ߣnd£n ßir iz kæLæjæk . . ..
Aklımı kaybetmekten değil, bulmaktan korkuyorum..
Sêvdâ êktîm îhâñêtî ßî¢îÿørûm , ¢øk Sêvmî$tîm î$tê ßûñâ ÿâñîÿørûm , vâzgê¢îLmêz Sâñdîñ Sêñ kêñdîñî Sâñâ ñøktâ køÿûÿørûm ..
ÇıKaR YoL hAnGiSi?SeVmEk Mi SeViLmEk Mi,SaRhOşLuK mU İçKi Mi,AnLaMaDıM GiTTİ..ÇıKaR YoL HaNgİsİ ?SeN mİ SeNsİzLiK mİ,YaŞaMaK mI öLmEk Mi???
Emek VeR, KuLAK VeR, BiLGİ VeR, BoRÇ VeR; AmA BoS VeRME! İYİYİ ArA, GÜzELİ ArA, DOĞRUYU ArA; AmA KuSUR ArAmA!
Hî¢ VaraMaDIM FarkIña, Dû$ûñMëDîM kî ¥arIñI UZagI ta$I¥aMaDIM, $îMDî ¢ëkî¥øruM îstë kahrIñIYëñî acILar ta$I¥øruM, DûñDë kaLañ gôZ ¥a$LarIñI.MutLuLugu satI¥øruM ZararIña, kaLDIr ûstûMDëñ Par¢aLa¥añ ø ßakI$LarIñi
CeSarE†imiN ßi††iĞi yErdE £SaRe†iM ßa$Lar
$ë¥tañ'Iñ tëk gûñahI MëLëk'ë øLañ a$k'I¥DI o¥$a acIMasI øLMa¥añ MëLëk'Iñ $ë¥tañ'Dañ FarkI ¥øktur..!
Ben Kubar Kadar Asil, Deligonca Kadar U¢uk, Afgan Gibi Komik, Papix Kadar Lüx & Cocaine Kadar Tehlikeliyim !
Hãsrêtîm'd!ñ $îmdî îsê Ñêfrêt!m'sîñ, duy bunlãrî; kãlbîñê î$lêsîñ, sêñ nãsîl bîrîsîñ?
Kimse ßir $eyler İma £tmesin, Kininiz Varsa Suratıma Kusun, Kusamıosanız Susun.!!
öLdrecktm sni.. İncitecektim.. Unutacaktım.. Ama Lanet oLsn !! Kı-ya-ma-dım!! Oysa ben seni sewmeLere doyamadım ...
нαкѕızℓığα gєℓємєм... нαтıя, göηüℓ ∂ιηℓємєм вαвαмıη kızıyım вєη кυяşυη уєяιм ℓαƒ уємєм… (bu benlik:))
καсιгdιqιи негsеч ісіи ріsмαиlικ duчαгѕи,ріsмαиlικ duчduquи ніс віг ѕеч ісіи ѕαиα αсιмαм...
ваиа daЯвє атаиı вєи наЯвє ѕокаЯıм...
кÖІє віІє оІѕам Яаzıγıм γаиıиda оІмаγа...
оIuЯ наиі саиıи ςєкєЯ вєиі qöЯмєк наγаI qűсϋиϋ ςаIışтıЯ γокuм аЯтıк...
вuqüиIєЯdє γєиі новім ѕєиі ϋzмєк кєиdіиі вuиа аIışтıЯ zоЯuм аЯтıк...
ие $еκіl ісіи ωегеиlе иеde ωегеи ісіи $еκіldeи $еκіle qігеиle і$ім оlмαz..!
ніς віЯ аşк карıdaи ςıкмаІаЯІа вітміγоЯ...
υиυτѕυи вєиі dіγє навєЯ göиdєЯміŞsіи...віЯ Đüşüи вакаІıм натıЯІаимаγа dєĝєЯміѕіи
Đüиγаγа иєfЯєтіиі кυѕмак мı γаda ѕєѕіиі кıѕıр ѕυѕмак мı Şімdi кєиdiиє віЯ γоІ ѕєς γаda вυ důиγаdаи ωаzgєς...!
кαяdєşιм gєяι dυямαуιη уαℓαηdα вєηιм dσğяυdα вєηιм !!!
вєη ηє gιdєηє кαℓ dєяιм,ηєdє кαℓαηα gιт,gιdєη уσℓυηυ кαℓαη уєяιηι вєℓιяℓємιşтιя нαуαтıмdα...
Vazgeçeceksinki Vazgeçilmez Olasın
' Sevdamı €n Çok Anlatmak İstediğim Suskunluğumsun Artık...Sustum..Oysa Anlatacak Ne Çok Şey Wardı..!
' Göremezler... İzin Wermessem Üzemezler... Çözemezler... Benim Bir Düşüm War ki Asla Bilemezler...!!!
ஐღღŞêŋiżĺiķ,Băŋaـ Cōķ Zōŗ ¤.Yąšąмăŋıň Fąŷđـšı Yōķღღஐ
SiLDiKLERiM vardir bir de, !!!onlar YANLI$LARIM ve Pi$MANLIKLARIMdir Adlari anilmaz, hatirlari sorulmaz Sadece ""BEDDUALARIMDIR..
ѕυѕ ρυѕ ∂υямαм ѕαкιηℓιğιм∂єη,ιηѕαηıуєтℓє çözмєуı ѕєν∂ıgıм∂єη,ιℓℓє ∂є ѕαναşмαкѕα ηıуєтıη,¢єѕαяєтıη ναя мı уєηιк ∂üşмєує !!!
Y.O.K Artık Sana Ait T€K Zerre ßünyemde..Sen koca ßir HİÇ oldun ßen'de, €ttiğin T€K cümle ile..!
A$k'La SakLanßaç oYnuorm !! En iisi içimdn 9'a kadar saymaK we onu oLduğu Yerde Unutmak...!
DµRµCam ßµRda ~ GiDi$ini SeyRedîCem ~kIpIrtIsIz ~ SâKin Qîßi GôRünCem ~ KavGasIz ØLaCaK ~ ƒIrtInAsIz ØLaCaK ~ Sa¢ma Sapan ØLaCaK ~ ØrGanLârIm ~ ß!Rß!R!ne VµRacak ~ ÂRkanDan SêSsiz ßakICam ~ ßen Ÿine Sana ÄğLIcÄM..!
ßêñî Kã§mã ßøğmã ¥ø®mã KîtLêmê §ıKıñTı ¥ã®ãTmã ..! ¢øK §ø®µ §ø®mã Hã¥ãTıÕñêm ®zêdêñ ßî§ê¥ ¥øK§ã ®ãhãT$ız Êtmê ...! §µ§kµñkêñ ¢øk GûzêL§îñ ßµñµ ßøzmâ ...! ))
HiC ß! MaN!Ta Bana ayaq CekemeD! ceqSé Bıle ayaq†a qezeMeDı
ésKı yeRıN| kaLbımDe aRama...ѕéη qozumDen aKan seLe kaRı$†ıN...!!!
SuskunLuGum AsaL£timĐendir,Her Lafa Verecek Cevabım Var.
Ama ßir Lafa ßakarım Lafmı Điye, ßird£ SöyLeyene ßakaRım AĐam Mı Điye!
๒เt๓เş ๏l๔ยğย เçเภ คğlค๓ค ๏l๔ยğย เçเภ ﻮül!!
●●•Günese bakarsan gölgeleri göremezsin. ●●•
Üζüℓѕєи єℓỉиє вỉяѕєу ğєçмєζκỉ,∂üиуαиỉи нαℓỉ вυ нỉç ∂єğỉѕмєζκỉ,ѕαиѕ иє ζαмαи ğüℓєя вỉℓỉиємєζκỉ ∂єятℓєяє вσѕvєяỉρ уαѕαмαℓỉѕỉи..!
őŁűm µγкµ gίßί тªτŁı ๏łsă mзzăг τªşıИıИ űzзгίπз тªτŁı ЯΰЧªŁªг Чªżıℓıг...
Hayatımın gerçek öyküLerine ayrıLan ßi fiLmin soundTrack'indeyim
a$kmI dedin bana sa¢maLadIn Seni Seviyørum diyene inanma yøL ver beni
en son bIrakIpta qIdende bni her$eyden cok severdI bø$hveR
IQ hiçbişey EQ herşey''Onuda bu çamurlaşmış karakterler içinde bulabilirsen ne ala..!
Vicdanla ßirlikte Şerefte Ararım Sevdiklerimde Herzaman Doğru Değildir
Elbet Seçimlerim Zaman Gelir Şerefsizleride Severim!!!
ßen ßurdaım koLpa a$kın sende kaLsın..
geriye ßakıLarak anLaşıLırım iLeriye ßakıLarak ya$anırım
pa$a gönLüm isterse severim zorLama istersem sevdiririm uğra$ma.diceksinki nereye kadar ßu havaLar kim takarrr devran dönene kadar
HeR sEçiM Bi kAyBedişTiR...bENi kAybEtmEyi sEçeNi bEn kAzANmAk içiN uğRAşmAm aRtıK...
bEN hEp oLduĞum yERdeYim vE oLduĞuM giBiyiM...!!! _YANLIŞ YAPANI ASLA AFFETMEM, FAZLASINI YAŞATIRIM_->
nEefrEt'e sEevGİdEN fAzLA GüVeİRrİm Dedİ şŞeEYTanN; ÇüNnkİ NeFReTİnN sAhtEsİ oLmASs..
Haketmediğini ßiLe ßiLe sevmek mi yoksa çekip gitmekmi????
ßen seninLe toprağa giderim diyenLeri Çok gördüm ..ßen öyLe diyenleri toprağa hep yalnız Gömdüm..:
Amaç Uğruna Kurulu ßir Hayat Yok Onun İçin Ne Kimseyi Kendime Örnek Alırım Nede Kimseye ßenzemeye Çalışırım!!
bizi ESKİLER tanır YENİLER örnek alır,SORANLARA yalanız BİLENLERE kralız BİLMEYENLEREDE FALANNNNNNN FİLANNNNNNIIIIZZZZZ.....
a$klma b!r céza vér kalb!m sén! sévmés!n,sén!n yalan a$klna Allah muhtac étmés!n...!:
ne kimseye ait nede kimseye sahißim tek geLdim tek giderim...!!!!
€Lden düşme sevdaLar değiL ßenim istediğim ya yüreğinin sahißi oLmaLıyım yada hiçßirşeyin..!!!
taßiri caiz değiL,numunem yoq sende kaLsın asLım..!!! .))
•#•$1...tükürüLesi yüzünü özLedim ona hasretimmm...!!!
Ne Eksik Ne de Fazlasını Ara Seni Üzenle Asla Uğraşma!
ßenim damarlarımdaki kimyasal etki, sen aşık deilsin kızım senin ki etkiye tepki... )))))
Yalan söleme yalanım olursun oyun oynama oyuncağım olursun ...
...Laf olsun diye konuşmuyorum konuşuyorum laf oluyor!!!......
jul!_£TT- Kusursuz Tayfa
1 sayfadaki 1 sayfası