AşK RoMaNı
5 posters
:: MİZAH :: FORUM OYUNLARI
1 sayfadaki 1 sayfası
AşK RoMaNı
Tüm üyeler bişler yazsın bakalım ortaya nasıl bişi çıkıcak hadi roman yazıyoruz
Başlıyorum....
Soğuk bir sonbahar akşamıydı,onu gördüğümde.Fakat kalbinin sıcaklığı tüm bedenimi ısıtmaya yetmişti...
Başlıyorum....
Soğuk bir sonbahar akşamıydı,onu gördüğümde.Fakat kalbinin sıcaklığı tüm bedenimi ısıtmaya yetmişti...
VzGçLmZm- Süper Tayfa
Geri: AşK RoMaNı
önce kalbim hızlı hızlı atmaya başlamış ellerim terlemişti...
melly- Kusursuz Tayfa
sonra yüzümün kızardığını farkettim
jul!_£TT- Kusursuz Tayfa
ardından bana doğru yaklaşmaya başladı farkettim.heyecanım gittikçe artıyor kalp atışlarım iyice hızlanıyordu.
neydi beni ona bu kadar bağlayan ???bilmediğim bişey beni ona çekiodu...
jul!_£TT- Kusursuz Tayfa
yanıma yaklaştı 'tanışabilirmiyiz ben efe' dedi..hyr diyemedim ama ewette diyemedim sanki dilimi yutmuş gibiydim ...
VzGçLmZm- Süper Tayfa
KALP ATIŞLARIMI HİSSETMİYORDUMM İÇİMDE KOPAN FIRTINALARA ENGEL OLAMASKENN BOĞAZIMA DÜĞÜMLENEN KELİMELER ÇIĞLIKLAIRMI ENGELLİYORDU. EVET BELKİ ONU İLK DEFA GORMUŞTUM AMA SANKİ YILLARDIR TANIYOR GİBİYDİM .. YASADIĞIM HER NEYDİ BİLMİORUM AMA SANIRIM ASIK OLUORUMM...
Aşıkmı oluodum yoksa???kafamda cvbını wermekten korktuğum binlerce soru!!!eed belkide oydu beklediğim özlediğim...
jul!_£TT- Kusursuz Tayfa
bir gün çıkıp gelmesini dilediğim aşk gelmişti işte o benm gerçek aşkım olmalıydı...Gerçk aşk ,aşkım .....
VzGçLmZm- Süper Tayfa
BAKIŞLARIMDAKİİİ HEYCANI GİZLEMENİN MUMKUNATI YOKTUU ...SÖZE GİRDİM SESİM TİTRİYORDU KENDİMİ TANITTIM ... GİDECEĞİM YERE KDR BİRLİKTE GİDİP GİDEMEYECEĞİMİZİ SORDU HEYCANLA KABUL ETTİM ONCA UZUN YOLL BİRLİKTE ATTIĞIMIZ ADIMLARLE KISALIRKEN BİRBİRMİZİ TANIMANIN SEVİNCİ BİR ATAN YÜREKLERİMİZDEN BELLİ OLUYORDU ...
mutluydum onun yanında bakamıodum gözlerine belkide bakmaktan korkuodum ona her bakışımda içim titriodu we sözleri AŞK tı onun adı!! AşK GElmişti bana
jul!_£TT- Kusursuz Tayfa
:: MİZAH :: FORUM OYUNLARI
1 sayfadaki 1 sayfası