EvEt/HyR
4 posters
:: MİZAH :: FORUM OYUNLARI
1 sayfadaki 1 sayfası
EvEt/HyR
usteki uyenin sorusuna evet yada hayir cvp verebilirsiniz..sonra sorunuzu yazıyosunuz ok;)
ilk soruyu soruyorummm
hiç aşık oldunmu?
ilk soruyu soruyorummm
hiç aşık oldunmu?
VzGçLmZm- Süper Tayfa
Geri: EvEt/HyR
hayır
hiç körkütük sarhoş oldunmu?
hiç körkütük sarhoş oldunmu?
jul!_£TT- Kusursuz Tayfa
evet sarhoş oldum ama körkütük olmadım
okuldan kaçtın mı??
okuldan kaçtın mı??
VzGçLmZm- Süper Tayfa
EFET ÇOK KAÇTIM HELE BİZİM EV OKULUN DİBİNDE KAÇIPTA HOCALARIN KARŞISINDA PARTİ YAPMAKK SÜPER OLUO
BİRİNİ DELİCE SEVERKENN SIRFF O ÜZÜLÜYOR DİE ONUNLA BAŞKA BİRİSİNİN ARASINI YAPTINMI ?
BİRİNİ DELİCE SEVERKENN SIRFF O ÜZÜLÜYOR DİE ONUNLA BAŞKA BİRİSİNİN ARASINI YAPTINMI ?
hayır yapmadım ama yapabilirim!!!
birini deli gibi sewiosun fakat sana o kadar uzakki imkansız belkide yada senin için o sadece bi hayal den öte deil kaderine boyunmu eğersin yoksa sawaşmayımı tercih edersin???
birini deli gibi sewiosun fakat sana o kadar uzakki imkansız belkide yada senin için o sadece bi hayal den öte deil kaderine boyunmu eğersin yoksa sawaşmayımı tercih edersin???
jul!_£TT- Kusursuz Tayfa
ewt sonuna kadar savaşırım..
eğer çok sewiyosan ve oda seni seviyosa eski bi arkadaşının eski sewgilisiyle çıkarmısın???
eğer çok sewiyosan ve oda seni seviyosa eski bi arkadaşının eski sewgilisiyle çıkarmısın???
VzGçLmZm- Süper Tayfa
ÇIKAIRM NEDEN ÇIKMAYIM Kİ :s SONUÇTA KENDİN DİYORSUNN ESKİİ SEVGİLİSİ ZATEN BİZİM ARKADAŞLAR ARASI ÖÖLE TAKINTILARIMIZ YOKTUR Kİ EN YAKIN ARKADAŞIM BENİM ESKİ SEVİGLİMLE BENDE OONUN ESKİ SEVGİLİSİYLE ÇIKTIM BUNDA GARİP OLAN BİŞEY YOHQ ANLAŞAMAMIL AYRILMIŞLAR ...
SU ANA KDR KAÇ KİŞİYİ SEVDİN YADA KAÇ SEVGİLİN OLDU :p ??
SU ANA KDR KAÇ KİŞİYİ SEVDİN YADA KAÇ SEVGİLİN OLDU :p ??
hiç kimseyi sewmedim bu zamana kadar''öle hawalarda gezen bi tipim''ondan herhalde aşkım hariç tabi bi sürü kişiyle çıktım sayısını hatırlamıorum:D
dielimki birini çok sewiosun ama ayrıldınız ayrılık sebebiniz onun senin gururunu incitmesi tekrar dönermiydin eski sewgiline yoksa gururum herşeyimmidir dersin????(ben gurur derim ama )
dielimki birini çok sewiosun ama ayrıldınız ayrılık sebebiniz onun senin gururunu incitmesi tekrar dönermiydin eski sewgiline yoksa gururum herşeyimmidir dersin????(ben gurur derim ama )
jul!_£TT- Kusursuz Tayfa
:: MİZAH :: FORUM OYUNLARI
1 sayfadaki 1 sayfası