SİZCE AŞK...
4 posters
1 sayfadaki 1 sayfası
SİZCE AŞK...
1:AŞK DENİLİNCE AKLININA GELEN İLK ŞEY NE?
2:SİZ HİÇ AŞIK OLDUNUZMU?
3:SİZCE EVLİLİK AŞKI ÖLDÜRÜYOMU?
4:KENDİ KELİMELERİNİZLE VE KENDİ CÜMLERELERİNİZLE AŞKI ANLATSANIZ ONUN HAKINDA NELER SÖYLERSİNİZ?
5:AŞK HAKKINDA İSTEDİĞİNİZİ YAZABİLİRSİNİZ?
2:SİZ HİÇ AŞIK OLDUNUZMU?
3:SİZCE EVLİLİK AŞKI ÖLDÜRÜYOMU?
4:KENDİ KELİMELERİNİZLE VE KENDİ CÜMLERELERİNİZLE AŞKI ANLATSANIZ ONUN HAKINDA NELER SÖYLERSİNİZ?
5:AŞK HAKKINDA İSTEDİĞİNİZİ YAZABİLİRSİNİZ?
Geri: SİZCE AŞK...
1-ben ce aşk içinde kelebeklerin uçuşması onu görünce ellerinin buz kesmesi ve karın ağrısı çekmen:)
2-eed aşık oldum
3-evlilik aşkı öldürür mü adamına göre deişir
4-1 kelime yetmez ki 1 kelimeyse yaşam sevincim demek aşk
5- aşktan bişi beklenmez aslında benim tek beklentim dürüstlük,güven ve saygı bunlar varsa gerisi gelir zaten ama yoksa aşkta yoktur benim için bu kadarrrrrrrr:)
2-eed aşık oldum
3-evlilik aşkı öldürür mü adamına göre deişir
4-1 kelime yetmez ki 1 kelimeyse yaşam sevincim demek aşk
5- aşktan bişi beklenmez aslında benim tek beklentim dürüstlük,güven ve saygı bunlar varsa gerisi gelir zaten ama yoksa aşkta yoktur benim için bu kadarrrrrrrr:)
melly- Kusursuz Tayfa
1. romeoomm
2.eed oldum
3.adamına göre deişio
4.AŞK MAYMUN İŞTAHLI BİR DUYGU
5.aşk fedakarlık ister emek ister bana göre tabi )
2.eed oldum
3.adamına göre deişio
4.AŞK MAYMUN İŞTAHLI BİR DUYGU
5.aşk fedakarlık ister emek ister bana göre tabi )
jul!_£TT- Kusursuz Tayfa
1)aşk anlatılmaz yaşanır ve aşkta ne zmn ne yaşıcağın hiç belli olmaz...
2)evet oldum
3)bence evlilik aşkı öldürmez ki insan o aşkı içinde yaşatabiliosa..eğer aşk ölmüşse bunun sebebi evlilik değil ilgisizlik olabilir ama evlilik bi bahanedir bence
4)kalp atışlarının bi anda yükselmesi,içindeki kıpırtılar,dondurucu havaya rağmen kalp damarlarındaki sıcaklığın vücuduna yayılması dokunduğun anda bi daha üşümemen,aşk onu 1 saniye bile görebilmek için saatlerce soğukta beklemen,aşk ondan uzaklaşsan bile ona daha çok bağlanmandır...aşk insana neler yaptırmazki???
5)aşkta,yada bi ilişkide olan tek yalan bile bütün ilişkiyi bitirebilir bu yüzden dürüstlük,güven gerçkten çok önmlidr...
2)evet oldum
3)bence evlilik aşkı öldürmez ki insan o aşkı içinde yaşatabiliosa..eğer aşk ölmüşse bunun sebebi evlilik değil ilgisizlik olabilir ama evlilik bi bahanedir bence
4)kalp atışlarının bi anda yükselmesi,içindeki kıpırtılar,dondurucu havaya rağmen kalp damarlarındaki sıcaklığın vücuduna yayılması dokunduğun anda bi daha üşümemen,aşk onu 1 saniye bile görebilmek için saatlerce soğukta beklemen,aşk ondan uzaklaşsan bile ona daha çok bağlanmandır...aşk insana neler yaptırmazki???
5)aşkta,yada bi ilişkide olan tek yalan bile bütün ilişkiyi bitirebilir bu yüzden dürüstlük,güven gerçkten çok önmlidr...
VzGçLmZm- Süper Tayfa
1 sayfadaki 1 sayfası